Haber

Hikmet Karaman: Maçı kaybettik, bunu deplasman galibiyetiyle telafi etmeliyiz

Y.Adana Demirspor Teknik Müdürü Hikmet Karaman, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “3 puan bizi ayakta tutar. Maçı kaybettik, bunu bir an önce deplasman galibiyetiyle telafi etmemiz lazım.”

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Y.Adana Demirspor, evinde A.Hatayspor’a 1-0 yenildi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Y.Adana Demirspor Teknik Müdürü Hikmet Karaman, “Bu kendi sahamızda oynadığımız bir maç. Yenilmememiz lazım. Yediğimiz 1 golle ilk yarıyı 1-0 kapattık” dedi. İkinci yarıda baskıyı gole çeviremedik. Top bir kez kalemize geldi. “Bazı pozisyonlarda eksikliklerimiz olabilir ama oynayan tecrübeli oyuncularımız var. Yükseliş ve düşüşler arasında bugünkü maç çok önemliydi. 3 puan bizi ayakta tutar. Maçı kaybettik, bunu bir an önce deplasman galibiyetiyle telafi etmemiz lazım” dedi.

Yeni Adana Stadı’nın dinlenmesi gerektiğini belirten Karaman, “Dün Adanaspor burada maç yaptı. Belki dışarıdan güzel görünüyor ama bu sahanın da dinlenmesi gerekiyor. Değişikliklerle oynanabilir ama baktığım zaman” Yine fikstür, biz gidiyoruz, Adanaspor da gidiyor, şimdi biz içeri gireceğiz, onlar da gelecekler.” gelecek. Bu bir mazeret değil ama sahanın bazı kısımları inanılmaz ağır. Alan sıkıntısı kendi içine çekilip uzun süre oynayan takımlar için büyük avantaj sağlıyor. İkinci yarıda topa yüzde 70 sahiptik ama o düzgün paslar olmadı. Bu durum yetkililer tarafından fark edildi. “Bunu aklında tutması gerekiyor” dedi.

Taraftarlara seslenen Y.Adana Demirspor Teknik Direktörü Y., “Taraftarlarımız yine gelip bizi desteklediler. Zaman zaman kızıyorlar ama biraz sabırlı olmaları gerekiyor. Transfer edeceğimiz oyuncu grupları var. Geldiklerinde” dedi. Eksik pozisyonlarımız çok daha farklı olacak.” – ADANA

cidehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu