Haber

Kısmetse Olur’dan Hazal’ın siyah mini elbisesini çektiğini görünce, “Bacakların boyun kaç?” diye sordu.

Kanal D ekranlarında Seda Akgül’ün sunumuyla yayınlanan Kısmetse Olur’a katılan Hazal Atabek, Emre Ubeyli’ye talip oldu.

Yarışa katıldıktan sonra tavrı ve Emre’ye olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Atabek, en sevilen gelin adaylarından biri oldu.

Melis Buse Betkayan ile olan dostluğu sayesinde itibarı ikiye katlanan Atabek, yarışma sırasında Emre Ubeyli ile nişanlandı.

İkilinin büyük aşkı yarışmanın ardından sona erdi ve Hazal Atabek yoluna yalnız devam edeceğini açıkladı. Melis Buse Betkayan’ın Youtube kanalına katılan Atabek, Übeyli’den ayrıldığına pişman olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir yarışmaya katılan ve eski Kısmetse Olur gelinlerinden Ayça Ekin Beğen’in nişanlısı Halil’e aşık olduğunu söyleyen Atabek hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Kimstese Olur’dan sonra çok değişen ve formunu yenileyen Hazal Atabek, vücudunu dövmelerle doldurdu.

Kısa saçları ve cesur pozlarıyla dikkat çeken eski gelin adayı, kusursuz fiziğini ortaya çıkarmayı da ihmal etmiyor.

Siyah elbisesiyle paylaştığı poz olayı olan Atabek, verdiği pozun altına düştüğü notuyla da görenleri şaşırtmayı başardı.

Hazal Atabek şaşırtmaya devam ediyor

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şaşırtan Hazal Atabek, siyah elbisesiyle görenleri büyüledi. Atabek yaptığı paylaşımı, ” Doğrulandı Eğilsek nice kapılardan geçerdik hep dimdik dururlar. Kamyonun arkasındaki yazılara devam”düşürüldü.

Hazal Atabek’in fotoğrafına kayıtsız kalmayan Melis Buse Betkayan, “Sen bir tanrı mısın yoksa bir silah mısın?Güzel ismin hayranları da binlerce yorum yaptı. Birbirinden güzel yorumlar alan Atabek, fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Hali – Ayça – Hazal üçlüsü

Kısmet Olur Hazal Atabek, programda yer alan Emre Übeyli’nin eski sevgilisi Ayça’nın eski nişanlısı Halil ile ilişki başlattı. Hazal ve Halil (Ayça’nın eski nişanlısı Halil) önceki gün verdikleri bir röportajda sevgili olduklarını açıkladılar. Halil, ” Beraberlik seviyemiz var“Deyince Hazal’ın mutluluğu yüzüne okunuyor.

Çünkü katıldıkları bir programdan ayrıldıktan sonra, “Bundan sonra çıkıyor musun?”soruya, ” biz burada da sevgiliyiz“Cevap veren ikili herkesi şok etti.

Program sırasında Ayça, ” Halil’e hayır diyemem”Kullandığı ifadeler sosyal medyada yeniden gündem olurken” Hazal da hayır diyemedi.”yorumlar yapıldı.” Emre’nin kafası tamamen kopmuştu.Yorumu izleyenleri güldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu