Haber

İnegöl Belediyesi’nden istihdama aracılık devam ediyor

BURSA (İGFA) –İnegöl Belediyesi tarafından iş arayanlarla işverenleri buluşturmak amacıyla 2018 yılı Kasım ayında kurulan İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda iş arayan vatandaşları havuzunda toplayarak, bir yandan da eleman arayan firmalarla bağlantısını sürdürerek doğru kişiyi doğru işe yönlendirme misyonunu üstlenen İstihdam Merkezi, 6 alanda daha işçi alımı yapacak olan Sofra Kümelenmesi şirketi için yeni iş ilanı.

MASA KÜMESİ 6 FARKLI ALAN İÇİN İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yapılan açıklamada Sofra Kümelenmesi firmasında çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstihdam Merkezimiz ile iş birliği yapan Sofra Grup şirketimiz; Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Bulaşıkçı, Erkek Temizlik Elemanı, Mutfak Elemanı ve Şoför olarak çalışacak eleman alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 24 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda alınacaktır. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hat ve 0 224 715 10 10 numaralı telefondan İnegöl Belediyesi İş Bulma Merkezi’ne ulaşabilirler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu