Haber

İmamoğlu Esenyurt’ta: “Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına muhteşem bir başlangıç ​​yapacağız”

Haber: OKTAY YILDIRIM Kamera: ADEM KARABAYIR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt “Ülkeyi alt üst ettiler, ülke ekonomisini alt üst ettiler, cebimizdeki parayı çöpe attılar. Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk kez yoksulluk, yoksulluk, işsizlik ve çaresizlik insanları ne yazık ki ezdi. Buna bir son verin, hep birlikte ayağa kalkalım” diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, yanındaki yardımcılarıyla birlikte, milletimizle birlikte bir seferberlik dönemiyle milletimizi yeniden ayağa kaldıracağız. sıradan ve bizim milletimiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına olan borcumuzu ödeyeceğiz. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına süper bir başlangıç ​​yapacağız” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyBugün İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor. İmamoğlu, İlk önce Esenyurt Vatandaşlarla bir araya geldi. Otobüste Esenyurtlulara seslenen İmamoğlu’nun konuşması şöyle:

“DİLİ KİRLİ, MAKUS GÖRÜNÜMÜ VE ÖNSÖZ YÜZÜYLE BİR DEVLET SÜRECİNİ GERİDE BIRAKTIK:İnsanın kendi evinde olması insana başka bir huzur, farklı bir inanç veriyor ve ben bugün evdeyim. Esenyurt Tay’ım, Beylikdüzü’ndeyim, Avcılar’dayım, Başakşehir’deyim. Tüm ülkeyi dolaştım. Ağrı’dan, Van’dan Edirne’ye, Trabzon’dan Giresun’a, Sinop’tan Mersin’e, Adana’dan Alanya’dan hepinize selamlar. Bu ülkenin insanlarını kucaklamaya, ortada olmaya, çok güzel bir geleceğe birlikte uyum içinde yürümeye kararlıyız. Çocuklarımıza çok güzel bir gelecek hazırlıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz için geleceğe umut dolu bir süreç hazırlıyoruz. Göreceksiniz, dili kirli, kem bakışlı ve asık suratlı bir devlet sürecini geride bıraktık. Güçlü, merhametli, insanlarla kavgalı, insan ayrımı yapmayan herkese eşit davranan bir süreci başlatacağız. Bunun için hak, hukuk ve adalet mücadelesi veren 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getiriyorum.

SAĞA VE SOLA KARŞI KÖŞEYE DÖNDÜLER VE BAŞLADILAR:

‘BEN’ DİYEN GİDECEĞİM, KİM ‘BİZ’ DİYEN GELECEK: Ülkeyi mahvettiler, ülke ekonomisini mahvettiler, cebimizdeki paraları damgaladılar. Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk defa yoksulluk, sefalet, işsizlik ve çaresizlik insanları bu kadar üzmüştür. Buna son vereceğiz ve hep birlikte dimdik ayakta duracağız. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, yanındaki başkan yardımcılarıyla ve elbette milletimizle birlikte bir seferberlik dönemiyle milletimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Cumhuriyetimizin 100. yılına olan borcumuzu ödeyeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına muhteşem bir başlangıç ​​yapacağız. Dün Samsun’daydık, mükemmeldi. Erken bir 19 Mayıs kutlaması yaptık. Gençliğin gücünü aldık, dün yine Ankara’daydık, Tandoğan’daydık. Orada erken bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaptık. Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihine geçecek güçlü bir demokrasi günü ilan edeceğiz. “Gideceğim” diyenler, “biz” diyenler gelecek. Bugün itibariyle 24 saat kaldı. Madem gençlik sayfasını açtınız gençlerimize, kızlarımıza, erkeklerimize bu pırlanta gibi bir iki çift sözüm var. Bu seçim, önünüzdeki 25 yıllık sistemin 30 yıllık sisteminin seçimidir. Hayatının en değerli kararlarından birini vereceksin. Öbür gün yapacağım deme. Bugünün işini yarına bırakmadan, kararınızı kesinlikle ve kesinlikle Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanın.

BU OYLAMA, HER ŞEYİ BİR SARAYDA, TEK KİŞİNİN AKLINDA SINIFLANDIRDIĞI BİR SİSTEME VEDA SEÇİMİDİR: Yetişkinlere, bayanlar ve baylara tavsiyelerde bulunacağım. Bu oy kimsenin siyasi alışkanlıklarının oyu değil, bu oy bir pençe seçiminin oyu değil, bu oy ‘Bırak gitsin, bu oy’ değil, bu oy sıkıştıran bir sisteme veda oyu. her şey tek bir sarayda, her şey bir kişinin zihninde. . Bu tercih sadece geçmişten gelen siyasi alışkanlıklarınızın değil, doğruyu yanlışa yanlışı söyleme tercihidir. Bu seçim, onu terörist ilan edip koltuğunu korumaya çalışanlara veda etmek için birkaç haftalık bir seçimdir. Bu seçim, evinizdeki çocuğunuzun ve torununuzun geleceğine karar verme seçimidir. Çocuklarınızı susturma ya da susturmama, özgürlüklerini ellerinden alma ya da özgür bırakma seçimi. Çocuklarınızın kendi okullarında üniversitelerinde okuyup okumama konusunda özgür seçimi. Yurtdışında hayal kurmak ya da bu ülkede hayal kurmak çocuklarınızın tercihi. Sevgili büyükler, size tavsiyem çocuklarınıza fikirlerini sormanızdır. 25 ya da 30 yıllarını seçeceksin. Millet İttifakı için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verin ki, evlatlarınızın geleceği bu milletin 86 milyonluk huzur ve sükunetinin koruyucusu ve teminatı olsun.

BU HÜKÜMET KENDİNDE OLMAYAN ŞEYİ EZMEYE, VURGULAMAYA ÇALIŞTI:

BU DÖNEMİN SONUNA BİR GÜN KALDI: Bu nedenle yeni bir dönem başlar. Bu dönemin kahramanları siz değerli milletimiz, kıymetli vatandaşlarımız olacaksınız. Bu dönemin sonuna bir gün kaldı. Yarın büyük bir görevimiz var. Kutuları alacağız. Sandıklarda yer alacağız milletim, eminim ki ben sandıkta görev yapan bir devlet memuruyum, ilçe seçim kurullarında, il seçim kurullarında, Yüce Oy Onların meclisleri, bizim güvenlik korucularımız milletlerine yakışır işler yapacaklar. Milletin onurunu koruyacaklar. Kamu görevlilerim hakkını verecek. Çünkü bilirler ki, bir kişinin kalbine değil, milletin kalbine girmek esastır. Bunun için millet olarak millet olarak, memurundan vatandaşına, çocuğundan gencine yarın bayraklarımızla, ay yıldızlı bayrağımızla marşlar söyleyeceğiz, halay çekeceğiz, horonlar çekeceğiz, demokrasi gününü kutlayacağız.

BİR FUNCH İNSAN DÖNEMİ BİTTİ, 2019 YILINDA BİR KAHVALTIYA GÖMLEDİK: İki gündür milleti tehdit etmeye çalışıyorlar. Kazananlar kulübü, kazananlar kulübü artık millet sanıyorlar. Sizin, bir avuç insanın devri kapandı. 2019’da sandığa gömdük. Atı alan Üsküdar’ı geçti, hadi atın bizi oraya, Üsküdar da bizim. Yarına hazır mıyız, coşkuya hazır mıyız, milletin kazanacağı geceye hazır mıyız, sandık başında göreve hazır mıyız? Hep gülelim, kimseye kızmak yok. İçiniz rahat olsun, taze tutun, kararlı olun. Başka bir şeye gerek yok, Milletin gücü geliyor. Sevgili Esenyurtlular, yakında Gaziosmanpaşa’ya gideceğim. Sonra Pendik’e, oradan da Büyükçekmece’de sahilde ziyafete gideceğim ve Allah’ın izniyle 80’den fazla yerde halkımla buluşmaktan onur duyuyorum. Allah güç versin. Göreceksiniz ki 15 Mayıs’tan sonra İstanbul başta olmak üzere bu ülkenin her yerine hizmet için gideceğim. Amacı olan ve vatana hizmet etmeye karar verenler asla yorulmaz, biz yorulmayacağız. İşimiz var, vakit kaybetmeyeceğiz. Bu nedenle değerli hemşehrilerim, güzel insanlar, her şey çok güzel olacak.”

Kaynak: ANKA / Güncel

haber-tufanbeyli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu