Yaşam

Arka Sokaklar’ın Hüsnü’sü Özgür Ozan, ayrıldıkları Şevket Çoruh’un hasretini farklı bir şekilde giderdi!

Uzun süredir devam eden Art Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasının ardından hem dizide hem de gerçek hayatta keyifli bir dostluğu olan dizinin Hüsnü’sü Özgür Ozan’ın yolları, Biz ayrıldık. Özgür Ozan’ın dün akşam ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisiyle ekranlara dönen Şevket Çoruh hasretini farklı bir şekilde giderince o anlar sosyal medyada gündem oldu.

2006 yılında ilk bölümü ile ekran serüvenine başlayan Art Sokaklar dizisi, Türk televizyonunun uzun süredir devam eden dizileri arasında yer almaktadır.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve daha birçok başarılı ismin canlandırdığı dizide şu an konuk ya da figüran olarak ekrana gelen birçok oyuncu karşımıza çıkıyor.

Toplam 17 dönem ve 638 bölüm süren dizi, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle ekran serüvenine bir süre önce ara vermişti.

Bu arada dizinin ilk bölümünden itibaren dizide yer alan ve artık ikonik bir karaktere dönüşen Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh diziden ayrıldığını duyurdu.

Hatta birçok kişi dizinin yarıda kalmasının sebebinin Mesut’un ayrılması olduğunu savundu.

Şu sıralar Şevket Çoruh, dün akşam yayına başlayan Fox TV’de yayınlanan Tetikçininoğulları adlı dizide rol alıyor.

Dizinin son ikilisi Mesut ve Hüsnü’nün yolları bu yüzden ayrıldı. Özgür Ozan ve Şevket Çoruh, gerçek hayatta sık sık karşılaşacakları kadar güzel bir çift oldular.

‘Usta’yı hayatımızın merkezine koyan 17 yıllık bu büyük dostluk, Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasıyla elbette bitmeyecekti!

Dizinin Çoban Yıldızı Özgür Ozan, en yakın arkadaşı Şevket Çoruh’u başka bir kanalda başka bir dizide izleyince biraz sarsılmış olmalı ki, bu yüzden çektiği görüntüyü sosyal medyada paylaştı.

Özgür Ozan, kimi zaman odun verdiği, kimi zaman güldüğü, kimi zaman ağladığı en yakın arkadaşı Şevket Çoruh’un dizisini televizyonun en dibinden izledi, ekrandan en yakın arkadaşının üzerine otobüs yerleştirdi ve ‘ diyerek sitem etti. , ‘Başka türlü görüşemeyiz’!

Aynı zamanda yeni projesini pekiştirdi.

O anları buradan izleyebilirsiniz ?

Peki ne diyelim… Sizleri bir arada görmeyi özleyeceğiz!

mecitozu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu