Yaşam

Zeynep Bastık ve Edis’in 13 milyon TL alıp konsere gitmediği iddiası

Zeynep Bastık ve Edis’in bir şirketle 3 konser için anlaşma yaptığı, 13 milyon TL aldıktan sonra sahneye çıkmadıkları ve bedelini iade etmedikleri iddia edildi. Dergi gündeminde geniş yankı uyandıran olayın ardından sanatçıların bağlı olduğu şirketten yapılan açıklamada, söz konusu 13 milyon TL’nin alınmadığı ve daha önce ödenen cüzi ücretin iade edildiği duyuruldu. konser.

“13 MİLYON TL ÖDEMİŞLER, KONSERE GİTMEMİŞLER”

Bir şirket yaptığı açıklamada Zeynep Bastık ve Edis’i hedef aldı: “Edis ve Zeynep Bastık’a 3 konser vermesi için 400 bin Euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödedik. İki sanatçı, sosyal medya hesaplarından profesyonel olmayan bir tavırla konserlerini iptal ettiklerini duyurdu. “Bu yüzden konser salonlarına tazminat ödemek, bilet paralarını iade etmek zorunda kaldık. İki sanatçı hem bizi mağdur etmekle kalmadı, hem de aldıkları ücretleri iade etmeyerek haksız kazanç elde ettiler.”

SANATÇI FİRMASINDAN AÇIKLAMA: TEMEL DEĞİLDİR, İTİBIMIZA ZARAR VERİR

Haberin ardından Edis ve Zeynep Bastık’ın basın danışmanı Özgür Aras’ın şirketinden yapılan basın açıklamasında söz konusu iddialar yalanlandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günümüzde bazı medya organlarında sanatçılar Zeynep Bastık ve Edis Görgülü hakkında asılsız ve gerçek dışı iddialar ve haberler yer almaktadır. Bu iddialara konu olan haberlerin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapıldığı açıktır. Kişilik haklarımıza zarar veriyor, itibarımızı zedeliyor ve bizi yıpratıyor.”

“ŞİRKET KONSERLERİ 3 KEZ ERTELENDİ”

Avrupa’da farklı şehirlerde ve farklı günlerde düzenlenecek konserler için Streetlife adlı bir şirketle sözleşmeler imzalandı. Ancak sözleşmelere göre yapılması kararlaştırılan konserler, Streetlife şirketinin talebi ve bu şirket yetkililerinin gönderdiği e-postalara dayanılarak bir takım haksız bahaneler ve ilişkiler gerekçe gösterilerek 3 kez iptal edildi. Streetlife şirketinin yapmış olduğu konser iptallerinde bizim bir kusurumuz olmayıp, konser iptali talepleri tamamen Streetlife şirketinin iradesi ve sorumluluğunda yapılmaktadır.

“BELİRTİLEN ÜCRET ÖDENMEDİ”

Gerçekleştirilemeyen bu konserler nedeniyle hem biz hem de Avrupa’da yaşayan dinleyicilerimiz büyük mağduriyetler yaşamış, bu durum konserlere katılmak amacıyla bilet alan ve daha sonra bilet iptalleriyle karşı karşıya kalan dinleyicilerimiz arasında güven kaybına yol açmış ve zarara uğramıştır. dinleyicilerimizin ve toplumun gözündeki imajımız ve prestijimiz. Haber içeriğinde iddia edilen hususlar gerçeklikten uzak, kötü niyetli ve tamamen asılsızdır. Haberlerde yer alan rakamlar gerçeği yansıtmadığı için tarafımıza böyle bir ücret ödenmemiştir ve yapılan avans ödemeleri her konser sözleşmesinde olduğu gibi konser öncesi avans ödemesi şeklinde küçük bir rakama tekabül ettiğinden bu tutarın Streetlife şirketinin konserleri iptal etmesi nedeniyle sözleşme gereği kâr kaydedildi. Söz konusu tezler mahremiyetimize ve onurumuza yönelik haksız saldırılardır. Haberlerdeki iddialar asılsızdır ve bu haberler canımızı sıkmaktadır.

haber-guclukonak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu