Teknoloji

World of Warcraft Xbox’a da Çıkabilir

BlizzCon 2023 sırasında yapılan bir röportaja bakılırsa, World of Warcraft Xbox için de geçerli gelebilir. Bu henüz kesin değil ama gerçekleşirse şaşırmamak lazım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:Yeni World of Warcraft Klasik Dönemi Ay Sonunda Başlıyor


Yılın bir diğer merakla beklenen etkinliği BlizzCon ise hafta sonu gerçekleşti ve birçok yeni duyuruya sahne oldu. Blizzard Entertainment, World of Warcraft için üç yeni genişletme, World of Warcraft Classic Catalysm, ilk Diablo 4 genişletmesi, Vessel of Hatred ve daha fazlasıyla bizi heyecanlandırdı. Etkinlik sonrasında yapılan röportajda World of Warcraft Xbox’a da gelecekgörüşünün oluşmasına yol açtı.

World of Warcraft Xbox’a da gelecek mi?

GamesRadar+ ile yapılan röportajda konuşan başkan yardımcısı ve World of Warcraft baş yapımcısı Holly Longdale, geliştirme ekibinin her zaman bir konsol versiyonu üzerinde çalışmak istediğini söyledi. Ancak erişilebilirliğin muhtemelen konsol kitlesine göre farklı olacağını da sözlerine ekledi.

Bildiğiniz gibi Activision Blizzard’ın satın alımı Ekim ayının sonuna doğru tamamlandı. Ancak bu yılın sonuna kadar PC ve Xbox Game Pass kütüphanesinde Call of Duty, Diablo veya World of Warcraft’ı göremeyeceğimiz Microsoft Gaming İcra Kurulu Başkanı Phil Spencer tarafından da doğrulandı. World of Warcraft’ın baş yapımcısı Holly Longdale de şu anda Xbox Game Studios ile gelecek planları hakkında herhangi bir görüşme yapılmadığını doğruladı. Ancak Microsoft’a katılma olasılıklarını da göz ardı etmediğini ekledi. Ve bu “Biz artık Microsoft’uz.”Diyerek özetledi.

2004 yılında oyun dünyasında kendine yer bulmuş ve zaman içerisinde yayınlanan sayısız genişleme paketiyle içerik anlamında oldukça genişlemiş ve milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başarmıştır. Ancak yalnızca PC platformuyla sınırlı olan World of Warcraft, artık başta Xbox olmak üzere konsollara da merhaba diyecek gibi görünüyor. Gelişmeleri takip edeceğiz.

murgulajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu