Haber

Türkiye Taekwondo Federasyonu başkan adayı Tanrıkulu, Bursalı sporcularla buluştu

– Türkiye Taekwondo Federasyonu lider adayı Tanrıkulu, Bursalı sporcularla buluştu

BURSA – Taekwondo Federasyonu Başkan adayı olduğunu açıklayan Bahri Tanrıkulu, Bursa’da sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi.

15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Bursa’da düzenlenen Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası için Bursa’ya gelen Tekvando Federasyonu lider adayı Bahri Tanrıkulu, bir dizi ziyarette bulundu. 3 kez dünya şampiyonu, ayrıca Gençlik ve SporBakanlık danışmanı Bahri Tanrıkulu düzenlediği toplantı yemeğinde teknik direktörlere seslendi.

Bahri Tanrıkulu, 2024 federasyon seçimlerine aday olduğunu belirterek, “Tekvando branşında 3 kez dünya şampiyonu oldum. En son 2012 Londra Olimpiyatları’nda aktif sporculuğumu sonlandırdım. Şu anda Spor Bakanlığı’nda danışman olarak görev yapmaktayım. .Her zaman sporun içindeydim.Ankara ve İstanbul’da spor salonlarım var.Gençlere hizmet etmeye devam ediyoruz.Spor kariyerimi bitirdikten sonra federasyon başkan adaylığımı koydum.Federasyon seçimlerinde federasyon lider adayı oldum. 2021 yılında yapıldı.Mevcut federasyonumuz 21 yıldır başkanlık yapıyor.Artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.Onun için bu yola çıktık.Camiadaki teknik direktör arkadaşlarımız bizi karşılıyor.Grubumuzu her geçen gün geliştiriyoruz. 2024 yılında yapılacak seçimlerde federasyonun lider adayıyım.Ekibimiz her geçen gün büyüyor.Camiamızın desteği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile 2024 yılında federasyon başkanı olmak istiyorum. 2024. O yüzden Bursa’ya geldik. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 15 Temmuz Şehitleri anısına Bursa’da düzenleniyor. Oyuncularımız Türkiye’nin her yerinden geliyor. Bursa’da bize destek olan birçok hocamız var. 4 gün boyunca bizleri burada ağırlayan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ile bir sonraki seçimi kazanacağımıza ve Türk Taekwondo’yu daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi.

Bahri Tanrıkulu’nun ana sponsorluğunu her türlü desteği vererek üstlenen iş adamı Ahmet Öksüz, “Manisa’dan Bursa’ya gelerek Bahri beyefendiye destek olmak istedik. Ticari faaliyetlerimizin yanında tekvandoyu da destekliyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz.” Bahri Bey lider adayımız “2024 yılında kendisini Taekwondo Federasyonu lideri olarak görmek istiyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında ve yanında olacağız” dedi.

haber-pinarbasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu