Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdulah Avcı ile şampiyonluklar yaşadıklarını, kupalar kazandıklarını söyledi.

“Abdullah Avcı’yla şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık”

“Umarım hakemlerimiz milli aradan sonra daha iyi bir şekilde geri dönerler.”

Serhan TÜRK/İSTANBUL, – Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Hedefimiz, şampiyon olduğumuz yılda olduğu gibi taraftarımızla, iş adamlarımızla, STK’larımızla bir arada durarak, hep birlikte hareket ederek Trabzonspor’u zirveye taşımaktır.”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarları Derneği’nin 1999 yılından bu yana Türkiye’deki tek delege derneği olduğunu kaydeden Başkan İsmail Turgut Öksüz, “Hem nitelik hem nicelik açısından en güçlü dernek. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi iş adamı ve üniversite mezunu. Trabzonspor Derneği ve gençlik kolları.” Bugün kurulan Trabzonspor’un lideri, değerli liderimin ve önceki liderlerin döneminin en güçlü Sivil Toplum Kuruluşudur. Biz tribün taraftar derneği değiliz. Bizler, hem liderimizin hem de Trabzonspor’un yöneticilerinin yükünü üstlenmek için başvuran değerli Trabzonlu hemşerilerimizin Trabzonspor kongresinin bir üyesinden daha fazlasıyız. “Biz artığın artmasına aracılık eden bir derneğiz. Trabzonspor’un en güçlü olduğu dönemler STK’lara destek verdiği dönemlerdi. Bu amaçla bir araya geldik. Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

ERTUĞRUL DOĞAN: ABDULAH AVCI İLE ŞAMPİYONLUKLAR YAPTIK, MAHSULLER KAZANDIK

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı gerekli açıklamayı yaptı. Sayın Avcı ile her zaman olduğu gibi biz de şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık. Tek planımız aynı süreci tekrarlamak. Tek planımız bu.” Hem bizim hem de antrenörümüzün aklında olan şey, tıpkı şampiyon olduğumuz yıl olduğu gibi.” Taraftarımız, iş adamlarımız ve STK’larımızla birlikte hareket ederek, bir arada durarak hedefimiz Trabzonspor’u zirveye taşımaktır” dedi.

“ULUSAL ORTADAN SONRA HAKEMLERİMİZİN DAHA FAZLA Zindelik İçinde Gelmesini Umarız”

Doğan, ligde düdük çalan hakemlerle ilgili ise, “Umarım milli aradan sonra hakemlerimiz daha iyi bir formda gelirler. Bazı hataların hata olmadığını, bazı şeylerin görülmediğini ve verilmediğini düşünüyorum. İnşallah bunları yaşamayacağız.” Önümüzdeki dönemde sadece bizim için değil, özellikle tüm Anadolu kulüpleri için bu, “Hataların yaşanmadığı bir dönem diliyorum” dedi.

lalapasa-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu