Ekonomi

Starbucks Deneyimlerini Uluslararası İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Paylaştı

p>Starbucks, 9 Haziran’da katıldığı uluslararası insan kaynakları zirvesinde kesim konusundaki deneyimlerini paylaştı.

Dünyanın lider kahve zinciri Starbucks, düzenlediği Uluslararası İnsan, Kültür ve Yönetim Zirvesi GLOBAL HR SUMMIT 2023’te ‘Starbucks, Burası Sizin Yeriniz’ başlıklı oturumda dinamik bir sunumla çalışanlarının deneyimlerini üst düzey yöneticileriyle paylaştı. 9 Haziran’da katıldı.

Birçok farklı departmandan insan kaynakları profesyonelini bir araya getiren etkinliğe Starbucks Türkiye & Azerbaycan Lider Yardımcısı Figen Ilgaz, Alshaya Türkiye & Azerbaycan İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Avcı, 2015 EMEA Barista Şampiyonu – Eğitim ve Gelişim Uzmanı Gürkan Kumak, Mağaza Müdürü Seda Topgüloğlu katıldı.

Etkinliğe katılan izleyiciler, markanın 20 yılı aşkın süredir misafirlerine sunduğu deneyimin marka çalışanları için tezahürüne tanık oldu. Yeşil önlüğün büyüsünün anlatıldığı oturumda, birçok farklı pozisyonda görev yapan çalışanlar, gerçek hikayelerini ilk ağızdan anlatma fırsatı buldu.

Yılda 300 binin üzerinde iş başvurusu alan markanın aile ortamı, yan haklar, kariyer ve eğitim olanakları açısından farklılık gösterdiği sunum izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı.

50’DEN FAZLA ÜLKEDEN 15 BİNDEN FAZLA LİDER ETKİNLİĞİ TAKİP ETTİ

Starbucks’tan edinilen bilgiye göre KREA MICE tarafından düzenlenen ve 125’in üzerinde konuşmacının yer aldığı etkinlik hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirildi. 8-9 Haziran tarihlerinde Raffles İstanbul’da gerçekleşen etkinliği 1.500’den fazla lider izlerken, 8-10 Haziran tarihlerinde online platformda yapılan sunumları 50’den fazla ülkeden 15 bini aşkın İK lideri eş zamanlı olarak takip etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu