Haber

Nefret yuvası Ekşi Sözler sonunda kapatıldı!

Defalarca Türkiye aleyhine ve PKK lehine paylaşımların yapıldığı, afet ve afet dönemlerinde bile sosyal medyaya provokasyonların yayıldığı adres Ekşi Kelamlık, Bilgi Teknolojileri ve Bağlantı Kurumu (BTK) tarafından engellendi.

KAHRAMANMARAŞ SALGASI’NDA ÇOK ÇOK PROVOKATİF PAYLAŞIMLAR YAPILDI

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Hatay Samandağ’da 4 oğlu, eşi, anne babası ve 9 yakınını kaybeden vatandaş, “Kaderimiz bu. Çok şükür devletimiz bize destek veriyor. Atamıza inanıyorum.” şeklindeki metanetli sözleri herkesi duygulandırdı. Ekşi Sözlük’te nefret kampanyası başlatıldı.

ÖNCE PROVOKASYON SONRA DELİL KARALAMA

Ekşi Sözlük’te yer alan “Depremden sonra baraj patladı” ve “Suriyeliler KYK vatanını yağmaladı” gibi kaos içerikli içerikler de algı yaratılarak silindi. Son 2 hafta içinde Ekşi Sözlük’teki paylaşımların %70’inin silindiği ve delillerin karartıldığı belirtildi.

“İSPANYOL ARAMA VE KURTARMA EKİBİ HÜKÜMET SERGİSİ”

Arama kurtarma ekiplerinin günlerce çalıştıktan sonra İspanya’dan dönüşünü çarpıtan Ekşi, bu ekiplerin hükümet tarafından görevden alındığı yalanını ortaya attı. Ancak İspanyol takımları ülkelerine dönerken Türkiye’den duydukları memnuniyeti dile getirerek, “En zor zamanlarımızda insanlar bize karşı çok cömert ve misafirperverdi” dediler.

SONUNDA KAPALI!

Daha önce birçok kez Türkiye aleyhine ve PKK lehine yoğun paylaşımlar yapılan Ekşi Kelamlık, Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Kurumu (BTK) tarafından erişime kapatıldı.

Ekşi Sözlük’ten yapılan açıklamada, “Merhaba, erişim yasağı kararı olduğunu gördük ama detaylar hakkında bilgimiz yok, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. Bilgi aldıkça paylaşın.”

Şu an itibariyle kullanıcılar Ekşi Sözlük’ün web sitesine erişememektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu