Haber

Milli Takım, Letonya maçı hazırlıklarını sürdürdü

p>A Milli Futbol Grubu, EURO 2024 Elemeleri’nde 16 Haziran’da Letonya ile oynayacağı maçların hazırlıklarına ikili antrenmanla devam etti.

Riva Hasan Doğan Ulusal Gruplar Kamp ve Antrenman Tesisleri Teknik Müdürü Stefan Kuntz yönetiminde yapılan tatbikat, ısınma ve pas antrenmanı ile başladı. Yarım sahada oynanan taktik maçla devam eden antrenman, tam sahada oynanan çift gollü maçla tamamlandı. Sağ sırt adalesindeki sakatlığı devam eden Çağlar Söyüncü ile tedbir amaçlı dinlenmeye alınan Ferdi Kadıoğlu milli kadroya alınmadı. Dün düzenlenen tatbikata izinli olduğu için katılmayan Hakan Çalhanoğlu, çalışma boyunca grupla birlikte çalıştı. Antrenman sırasında boyun spazmı yaşayan Ozan Kabak, önlem olarak idmanı yarıda bıraktı.

CENK TOSUN’DAN MİLLİ MİLLİLER ZİYARETİ Sakatlığı nedeniyle milli takım adaylığında yer almayan Cenk Tosun, takımın antrenmanını ziyaret etti. Saha kenarına gelerek antrenmanı takip eden Cenk Tosun, teknik heyet ile de bir süre sohbet etti. KUNTZ VE HAKAN’A ÖZEL ARDA GÜLER İLGİ A Milli Grup Teknik Müdürü Stefan Kuntz ve takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, antrenmanda kısa konuşmalar yaptı. Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Kurmay Başkanı Hamit Altıntop ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi.

Hazırlıklarının İstanbul etabını yarın sabah yapacakları antrenmanla tamamlayacak olan kırmızı beyazlılar, özel uçakla saat 14.45’te Letonya’nın başkenti Riga’ya hareket edecek.

digor-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu