Yaşam

Magarsus Dizisi 10 Ağustos’ta İzleyiciyle Buluşuyor

Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’in yer aldığı Magarsus dizisi ilk iki bölümüyle 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak.

Magarsus, Çukurova’nın sahil ilçesi Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi’nin hem kendi içlerinde yer alan hem de bölgeye hakim olmaya çalışan dış güçlerle mücadelesini konu alıyor. Çekimleri Adana’nın Karataş, Sarıçam ve Yumurtalık ilçelerinde yapılan dizinin set süresi yaklaşık 2 ay sürdü. Yılın merakla beklenen dizisi Magarsus, başarılı oyuncu kadrosuyla 7. Berlin Dizi Festivali’nin “Özel Mansiyon” kategorisinde “Yıldız Oyuncu Kadrosu” ödülüne layık görüldü. Magarsus’un basın tanıtımı 7 Ağustos’ta özel bir etkinlikle gerçekleştirildi.

ÖZDURAK: BU TOPRAKLARIN KISSALARININ GÜCÜNE İNANIYORUZ

BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca Özdurak yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin ilk ve lider yerli video platformu olarak bu toprakların hikayelerinin gücüne inanıyoruz. Magarsus hem senaryosuyla hem de senaryosuyla ilk günden beri bizleri heyecanlandıran bir proje. oyuncu kadrosu, tanıtımlarda aldığımız olumlu geri dönüşler ve seyircilerin beğenisi… Heyecan, yılın dizisi olacağına olan inancımızı pekiştirdi.Hepsiburada Premium ile geçen yıl başlayan başarılı iş birliğimiz kapsamında premium içerikler sunuyoruz. BluTV’den Hepsiburada Premium üyelerine 2. bölümü izlemeye davet ediyoruz.

DERELİ: DÜNYADA TÜRK ÜRÜNLERİNİN BAŞARILARI GÖSTERDİK

Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli, “Türk yapımlarının dünyanın her yerindeki başarısı bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda BluTV’ye Türk yapımına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. En değerli ayrıcalıklarından biri de BluTV üyeliği hediye edin.Bu keyifli işbirliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.Yılın en tartışmalı yerli yapımları arasında yer alan Magarsus’u merakla bekleyen tüm izleyicileri BluTV’nin ayrıcalıklı dünyasına bekliyoruz. Hepsiburada Premium.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vip elit istanbul escort bayan numaraları
Başa dön tuşu