Haber

Kazada babasını kaybeden Özge Ulusoy, delil toplanmadığını söyleyerek isyan etti: Bu işin peşini bırakmayacağım.

Ünlü manken Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy, Ankara’nın Çankaya ilçesinde karşıdan karşıya geçerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Babasının ölümüyle yıkılan Ulusoy, “Kaza değil cinayet” diyerek isyan etti. Sürücü aleyhindeki dava dosyasının delil toplanmadan bilirkişiye gönderildiğini iddia eden Ulusoy, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaptı.

“DELİL TOPLAMADAN DOSYAYI UZMANA GÖNDERİYORSUNUZ”

Dosyaya bakan savcıya sitem eden Ulusoy, “Savcı Yusuf size sesleniyorum, neden merhum lehine delil toplamadan, görüntüleri izlemeden belgeyi bilirkişiye gönderdiniz? sadece sanık lehine olan delillere mi baktın Sonra uzun bir ara verdin Sözlerinin yumuşatılmaya çalışıldığını anlamazken bir daha söylüyorum Herkes duysun yalancıdan bahseden onun kadar hatta ondan daha yanlış… Bu şahıs her kimse bunu bırakmayacağım! Ben halledeceğim! Kimin yaptığını herkese bildireceğim!”

“HER ŞEYİ DEĞİŞTİREN KİŞİLERLE İLGİLİ HİÇBİR İŞLEM HUKUKA SAYGI DEĞİLDİR”

“Türk adaletinin görevi, kurallara uyanı korumak, uymayanı cezalandırmaktır. Bu, din, dil, ırk, mezhep, yaş, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin yapılmalıdır… Hoş görmemek bizim şanlı kanunumuzdur.” tüm somut deliller ve görüntülü görüntüler ortadayken her gün sözlerini değiştiren tanıklar saygısızlıktır.”

“SANIK KAZAYI YAPAN VE BABAMI ÖLDÜREN HERHANGİ BİR DELİL BULDU”

Haklı davamızda babamın ölümünün ardındaki tüm somut delillere rağmen yargının yargıyı yanıltmaya çalışan sanıklar ve tanıklar hakkında işlem yapmaması yasalarımıza büyük bir saygısızlıktır! Kazayı yapan ve babamı öldüren sanık delil bulamayınca sadece böbürlenen tanıklarla haklı olduğunu iddia ederken, biz bu tanıkları somut delillerle de olsa dinlemek ve hoşgörülmesini izlemek zorunda kalıyoruz. ve hatta imajın imajını bile hep değiştirdiler!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu