Haber

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakemlere çiçek verilmesiyle ilgili eleştirilere ve açıklamalarına yanıt verdi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, F.Bahçe ile oynadıkları maçta hakemlere çiçek vermesiyle ilgili eleştirilere ve Sivasspor maçı sonrasında hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Kayserispor taraftarlarının sosyal paylaşım sitesinde oluşturduğu sohbet odasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, F.Bahçe maçında hakem üçlüsüne çiçek verilmesi ve iki oynanan Sivasspor maçının ardından ağır hakem kararları hakkında konuşması yönündeki eleştirilere yanıt verdi. haftalar sonra. Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle Futbol Disiplin Kurulu tarafından hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, haftalardır puan kaybı yaşayan takımının hakemler tarafından ihlal edildiğini iddia etti. Sert açıklamalarda bulunan Lider Çamlı, “Hakemlere çiçek vererek rezil olduk. Büyük hata yaptık. Bize tecavüz mü edeceksiniz, tecavüz mü edeceksiniz diye sorduk. Türkiye’nin o günün şartlarında una ihtiyacı vardı. Yaptık.” bunu. Ama eğer bunu yaparsan, ben nasıl konuşacağımı biliyorum. En kötüsünü yapacağım.” “Bundan da bahsedeceğim. Bu sadece bir penaltı olayı değil. 15. dakikada Ali Şaşal’ın pozisyonuna penaltı verilmedi. Thiam’ın pozisyonuna penaltı verilmedi. Sivassporlu oyuncunun taraftarları seyirciyi kışkırtıyor. Kulüpten atılmıyor, kulüp dünyanın cezasını çekiyor” dedi.

Başkan Çamlı, yaptığı açıklamada, “Hakemleri çok başarılı bulduğum için o açıklamaları yapmadım. Altı hafta üst üste penaltılarımız verilmedi. O an akılcı düşünmeye ihtiyaç vardı. Önemli olduğunu düşündüğüm önemli kişiler bu konuda bu şekilde hareket etmemizi önerdiler. Ama eğer Kayserispor’un hakları ihlal edilmeye başlandıysa o zaman en sert şekilde sesimi yükseltecek cesaretim ve cesaretim var” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu