Haber

İDO’nun AVSA Adası’ndan İstanbul’a yaptığı sefer sırasında fırtına ve korkulu anlar

AVSA Adası’ndan İstanbul’da Avcılar ve Yenikapı’ya yapılan İDO seferi sırasında Marmara Denizi’nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerde bulunanlar tedirgin saatler geçirdi. Yolcuların fenalaşıp baygınlık geçirdiği o anlar kameralara yansıdı.

Dün saat 15.00’te Avşa Adası’ndan Avcılar İDO İskelesi’ne hareket eden deniz otobüsü, Marmara Denizi’nin ortasında fırtınaya yakalandı. Dalgalar deniz otobüsünü döverken, dalgaların etkisiyle yolcuların durumu kötüleşti. Gemi kaptanı sakinleşmeleri için yolculara 4 kez anons yapmak zorunda kaldı. Marmara Adası’na yaklaşarak yoluna devam eden kaptanın uyarıları etkili olmadı. Sürekli midesi bulanan yolculardan 6’sının durumu kötüleşirken, kaptan deniz otobüsünü 1 saatlik gecikmenin ardından Avcılar’a teslim edebildi. Kaptan son yaptığı açıklamada, 15 yıldır sefere çıktığı için ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını söyledi.

Avşa Adası-Yenikapı seferinde de benzer bir durum yaşandı. Aynı zamanda Yenikapı istikametine hareket eden deniz otobüsünün yolcuları dehşetli bir yolculuk geçirirken, yüksek sesle dualar görüldü.

haber-devrekani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu