Haber

Ferdi Tayfur’un kızının eski nişanlısından suç duyurusu

FERDİ Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un zihinsel ve fiziksel şiddete, tehdit ve şantaja uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından eski nişanlısı Burak Kalfa suç duyurusunda bulundu. İddiaları reddeden Kalfa, “Ağır ithamlarda bulunuyor. Kendisine davacı ve şikayetçi olduğumu söyledim. Ben de bu olayların kapanmasını istiyorum. Saygı duyduğum bir insan olarak kalacak. Ferdi Baba sevdiğimiz, şarkılarını hâlâ dinlediğimiz, hayranlığını ömür boyu sürdüreceğimiz bir adam, seyircisi üzerinden böyle bir savaşa kalkışıyor.”

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz yıl iş adamı sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlandı ancak bir süre sonra ayrıldılar. Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Burak Kalfa hakkında fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığını belirterek suç duyurusunda bulunmuştu. İş adamı Burak Kalfa, şiddet iddialarını reddederek eski nişanlısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Kalfa, asılsız suçlamalarla karşı karşıya kaldığını ve itibarının zedelendiğini belirterek, Tayfur’un “özel hayatın gizliliğini ihlal”, “haberleşmenin gizliliğini ihlal”, “halkın huzur ve sükununu bozmak”, “iftira” ve “halkı alenen kin ve düşmanlığa tahrik” suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

MAHKEME ÖNÜNDE AÇIKLANDI

Adliye önünde açıklama yapan Tuğçe Tayfur’un eski nişanlısı Burak Kalfa, “Yaklaşık bir haftadır televizyonda üzerimde çok baskı vardı. Daha fazla dayanamadım ve bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Yüzlerce çalışanım var. Çünkü ben ticaret ve siyasetle uğraşan bir insanım. Tuğçe ile 6-7 ay önce ayrıldık. Geçen sene nişanlandık. Anlaşmazlık yaşadık, ayrılmak zorunda kaldık. 1 martta ayrıldık. 5 ay oldu yeni bir ilişkiye başladım. Yeni ilişkimle bir fotoğraf paylaştım. Sonra 5 ay sonra hemen ‘Bana hakaret eder, küfür eder, döverdi.’ Olduğu gibi bir algı yaratıyor.”

Savcılığa geldiğini ve hakkında yakalama kararı bulunmadığını söyleyen Kalfa, sadece karakola davet edildiğini belirterek ifadesini verdi ve hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalfa, “Bize ağır ithamlarda bulunuyor. Kendisine davacı ve şikayetçi olduğumu söyledim. Ben de bu olayların kapanmasını istiyorum. Yine saygı duyduğum bir insan olarak kalacak. Ferdi Baba sevdiğimiz, müziğini hala dinlediğimiz, hayranlığını bir ömür sürdüreceğimiz bir adam. Seyircisi üzerinden böyle bir savaşa kalkışıyor.”

Kovuşturma aşamasında her şeyin ortaya çıkacağını söyleyen Kalfa, “Bireysel baba hayranlarına söylüyorum, o yine bizim aile büyüğümüz, o bizim babamız. Bizde hiç böyle küfürler, hakaretler olmadı, olmayacak. Aynı şekilde Necla’nın annesi de gereken cevabı verecektir. Ben ‘Sahneye çıkacaksın’ diyen bir adam değilim, aksine ‘Sahneye çıkmayın’ diyen bir aileyiz. Ama çıkmak istersen en kaliteli yerlere götürdüm. Onu bütün sanatçılarla oturttum. Ben ondan ayrıldıktan sonra bu gücü kullanamayacağımı biliyordu, bu yüzden 5 ay sonra sahnesiz kaldı, üzerine çamur atmaya başladı. Türk insanı artık yemiyor” dedi. dergi Programa katılmadığını ifade eden Kalfa, “Kimi tehdit edelim. Yaptıysam bu mesajlar nerede? Dövdüysem darp raporu nerede? Ne şantajı? Neden evime gideyim? Yakın çevrem biliyor ki ben Tuğçe’den memnun değilim, baskılardan dolayı gitmek istiyorum. Aile baskısından dolayı böyle değilim. Aileler bizi tanıştırdı ama iş adamı kadar meşgul değilim. Evim olsun istedim, bir iş adamı kadar meşgul değilim” dedi. ev. Biz terbiyemizle gitmek istedik. Eskisi gibi yasak bağlara girmedim. Dürüst bir adam olarak gitmek istedim. Şimdi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar, Burak böyle, Burak böyle.” Gazetecilerden birinin “Ne oldu da böyle bir paylaşım yaptı?” diye yanıt veren Kalfa, “5 ay bekledi. Yeni bir bağ kurunca ‘Ne yapayım buradan vurayım’ diye düşündü. Oradan vurmaya çalışıyor ama yapamıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu