Ekonomi

Dijital Bankacılık platformu ON, sektörel işbirlikleri ile müşterilerinin finansal çözüm ortağı oluyor

Perakendeden otomotive birçok farklı alanda iş birliği yaparak müşterilerine hızlı ve kolay finansal çözümler sunan dijital bankacılık platformu ON, departmanda taraf olmaya ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Türkiye’nin yeni nesil dijital bankacılık platformu ÖN,  farklı departmanlardan markalar ile yaptığı işbirlikleri ile büyümeye devam ediyor.  

41 farklı marka ile 3.500 noktada müşterilerine finansal çözümler sunan ON; Otomotiv, mobilya, beyaz eşya ve elektronik sektörünün lider markaları, Alışveriş Kredisi ve Taşıt Kredisi ürünlerinde avantajlı oranlar ile müşterilerine alışverişin en kolay yolunu sunuyor.

Marka işbirlikleri ile birçok segmentte kredi

Hızlı ve kolay kullanımı ile dijital bankacılığa farklı bir bakış açısı getiren ON; Garmin ile müşterilerine özellikle Alışveriş Kredisi, Vivense ile akıllı saat, Vivense ile ev dekorasyonu ve BMC ile her türlü ihtiyaca yönelik bisiklet alımında müşterilerine avantajlı krediler sağlıyor. Ek olarak; Carvak ile 2. el otomobil alım satımında sunduğu ayrıcalıklı Taşıt Kredisi ile müşterilerinin finansal analiz ortağı oluyor.

Teknolojik yatırımları ve müşterilerine sunduğu yenilikçi ürünlerle dijital bankacılık şubesine yeni bir soluk getiren ON; konut yaşamı ve teknoloji gibi farklı segmentlere yönelik işbirlikleri ile gücüne güç katmaktadır.

Avantajlı faiz oranlarıyla kredi fırsatı

Alışveriş Kredileri ve Taşıt Kredilerinde avantajlı faiz oranları ile tüketicilere alternatif ödeme seçenekleri sunan ON, işbirlikleriyle büyümeye devam ediyor. Herkesin yararlanabileceği ON Alışveriş Kredisi ve Taşıt Kredisi ürünleri ile tüketiciler, Burgan Bank’ın iş birliği içinde olduğu Garmin, Vivense, Carvak, BMC gibi mağazalardan banka şubesine gitmeden anında beğendikleri eseri avantajlı fiyatlarla satın alabilmektedir. .

Farklı departmanlarla güçlü işbirlikleri

Dijital bankacılık uygulaması ON’un kullanıcı dostu, konforlu ve güvenilir bir dijital deneyime odaklandığını belirten. Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, söz konusu: “Perakendeden otomotive farklı departmanlarla kurduğumuz güçlü işbirlikleri sayesinde ON uygulamamızın ayrıcalıklı farkıyla müşterilerimize karlı ve kolay bankacılık sunuyoruz. Birçok şubemizde her geçen gün büyüyen bayi kredi ağımız ile tüketici finansmanında ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Yeni nesil dijital bankacılık platformumuz ON ile daha fazla kişiye ücretsiz, hızlı, kolay ve güvenli bankacılık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de sektörel iş birliği ağımızı genişleterek müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarının yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu