Ekonomi

Coinbase önümüzdeki hafta küresel platformunu başlatabilir

madeni para tabanı küresel vadeli işlemler borsası için çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir kripto para borsası kuracağını açıklayan kuruluş, Bermuda’dan lisans aldığını açıklamıştı.

Borsanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, dijital varlıklar için kapsamlı bir yasal çerçeve sunan ada ülkesi Bermuda’dan işletme ruhsatı alındığı belirtildi.

Fortune tarafından paylaşılan haberde yeni platformun önümüzdeki hafta aktif hale gelebileceği vurgulandı. Coinbase’e yakın isimsiz bir kaynağa dayandırılan habere göre ABD merkezli kripto para borsası, yeni türev borsasını önümüzdeki hafta piyasaya sürecek.

Coinbase, ülkede artan düzenleyici baskılarla yeni bir platform üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. Böylece, düzenlemelerin net olmadığı yönündeki suçlamaların ardından borsanın başka bir ülkeye kayma ihtimalinin kapısı açılmış oldu.

Ayrıca türev işlemleri ile birlikte Coinbase’in Binance Bybit gibi branştaki diğer büyük borsalarla rekabet etme isteği bu alanda da dile getirildi. Bilindiği üzere Coinbase, ABD’deki regülasyonlar nedeniyle kullanıcılarına türev işlemler sunamamaktadır.

Bu makale ilk olarak BeInCrypto’da yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu