Haber

Antalya’da Sürücü Rahatsız Edici Ortamda Yakalandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ses sistemi ve abartılı egzozla çevreyi rahatsız eden sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye çeşitli ihlallerden 15 bin TL cezai işlem uygulanırken, araç trafikten men edildi.

Dün gece devriye görevi yapan polis ekipleri, daha önce şikayetçi olunan Cemal Gürsel Caddesi üzerinde 34 YLC 25 plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan incelemede düğmeli egzoz ve ses sisteminin takılı olduğu anlaşıldı. Aracı kullanarak ATS. Sürücü belgesinin yetersiz olduğu belirlendi.

Takviye grubu istendi

Bu süreçte yolcu olarak araçta bulunan MEÇ. Ortada polisle tartışma çıktı. MEÇ. görevli memura direnerek memurların görevlerini yapmalarını engellemiştir. Ekipler tarafından olay yerine takviye yaya devriye ekipleri istendi. Tartışmaların ardından polis sürücü hakkında işlem yaptı. Yetersiz ehliyetle araç kullanan sürücüye, abartılı egzoz ve ses sisteminden 15 bin TL ceza kesildi. Araç ise trafik ve muayeneden yasaklanarak Yediemin Otoparkı’na çekildi.

Polis hem davacı hem şikayetçi oldu

Öte yandan polis ekipleri MEÇ hakkında hem davacı hem de şikayetçi oldu. Olay yerindeki işlemlerini tamamlayan polis ekipleri, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığına giderek söz verdi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu