Haber

Andrew Tate cinsel saldırı ve insan kaçakçılığıyla suçlanıyor

Sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, Romanya soruşturmasında cinsel saldırı, insan kaçakçılığı ve kadınlara cinsel tacizde bulunmak için komplo kurmakla resmen suçlandı. Savcılık, bu suçlamalarla ilgili olarak Tate ve kardeşi Tristan hakkında iddianame hazırladı. Tate kardeşler Aralık ayında Romanya’nın başkenti Bükreş’te tutuklandı ve Mart ayında ev hapsine alındı.

İki kardeş haklarındaki suçlamaları reddediyor. Bükreş Savcılığı, Tate kardeşlerle birlikte 2021’de iki kişinin daha insan kaçakçılığı suçundan suç örgütü oluşturduğunu iddia ediyor. Savcılık, bu hatanın Romanya’nın yanı sıra ABD ve İngiltere’yi de kapsadığını savunuyor.

İddianamede mağdur olduklarını iddia eden yedi kişinin ifadeleri yer alıyor. Bu kişilerin Tate kardeşler tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığı iddia ediliyor. Andrew Tate ayrıca bu kişilerden birine cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Hakim 60 gün içinde iddianameyi inceleyecek ve dava açılıp açılmayacağına karar verecek. Dava açılması halinde bu sürecin birkaç yıl sürebileceği belirtiliyor.

Andrew Tate ve kardeşi Tristan Tate, servetlerini Romanya’nın Karpat dağlarının eteğindeki bir köyde inşa ettiler. 2014 yılında Tate kardeşleri İngiltere’den Romanya’ya götüren iş adamı Sebastian Vieru’nun ilişkileri sayesinde kardeşlerin buraya yerleştiği biliniyor. Tate kardeşlerin köye taşındıktan sonra hızla artan serveti Romanya soruşturmasının bir ayağı, Tate kardeşlerin servetinin çoğunun Romanya’daki kumarhane zincirlerine yapılan yatırımlardan ve Andrew Tate’in erkeklik üzerine verdiği çevrimiçi eğitimden geldiği düşünülüyor. (BBC Türkçe)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu